П`ятниця, 19.04.2024, 05:03
ДПІ у Носівському районі
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Форма входу
Державні органи










Головна » 2011 » Червень » 20 » Чернігівські податківці провели День відкритих дверей
15:16
Чернігівські податківці провели День відкритих дверей

До Державної податкової адміністрації в Чернігівській області були запрошені переможці та лауреати обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Податки очима дітей». Ініціативу податківців щодо проведення Дня відкритих дверей  підтримали і члени громадської ради, які напередодні відвідали виставку робіт цьогорічних учасників конкурсу. Вони також виявили бажання взяти участь у цьому заході.

          Вітаючи присутніх, голова ДПА в області Валентин Осипенко наголосив, що проведення Днів відкритих дверей та інших заходів з молоддю – це важливий напрямок в роботі податківців Чернігівщини. Адже піклуватися про виховання податкової культури у майбутніх платників податків потрібно тоді, коли вони ще сидять за шкільною партою. В цьому напрямку проводиться системна робота. Її ефективність продемонстрував, зокрема,  конкурс «Податки очима дітей».

          Роботи учасників  приємно вразили, адже вони по-дорослому підійшли до розкриття досить непростої теми – важливості і необхідності податків для розвитку держави. Тож головний податківець області висловив сподівання, що нинішні конкурсанти стануть у майбутньому достойними громадянами нашої країни.   

          Програма Дня відкритих дверей була різноманітною – спілкування з податківцями та членами громадської ради, відвідування музею історії податкової служби тощо. До речі, у музеї розміщені оригінали і копії документів щодо створення податкової служби, накази та розпорядження про призначення перших керівників податкової інспекції в області та податкової адміністрації, зразки посвідчень ще фінансових інспекторів, інструктивні матеріали, література з оподаткування, фотокартки, які відтворюють сторінки життя податкової служби, технічні засоби, якими користувалися податківці. З цікавістю розглядалися колишні знаряддя праці податківців – рахівниці та арифмометр. Поруч - перший комп’ютер. А особливо вражені були дітлахи, побачивши на одному зі стендів кращі роботи попередніх учасників Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей». За традицією, цьогорічні роботи також поповнять колекцію експонатів музею.

          День відкритих дверей передбачав і спілкування майбутніх платників податків з нинішніми – керівниками підприємств. А голова галереї сучасного мистецтва «Пласт-арт» Борис Дєдов та генеральний директор Чернігівської кондитерської фабрики «Стріла» В’ячеслав Заїка  запросили школярів до себе в гості. Тож день відкритих дверей залишив у дітей багато приємних вражень.

          Прощаючись з податківцями, діти висловили слова вдячності. І не приховували бажання й надалі брати участь у таких заходах.

 

                Відділ масово-роз’яснювальної роботи та

звернень громадян ДПА в Чернігівській області

Переглядів: 512 | Додав: держслужбовець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Корисні посилання





















Операція бюджет





Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz