Четвер, 25.04.2024, 15:13
ДПІ у Носівському районі
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Форма входу
Державні органи










Головна » 2012 » Серпень » 20 » Державна податкова служба розширює перелік електронних сервісів для платників податків
17:05
Державна податкова служба розширює перелік електронних сервісів для платників податків

Докорінний ребрендинг іміджу податкової служби в нашій державі передбачає максимальну поінформованість населення про діяльність органів ДПС та запровадження нових електронних сервісів для платників податків. Одним з головних інструментів у досягненні цієї мети стане оновлений єдиний веб-портал органів ДПС, який вже знаходиться на завершальному етапі розробки.

          Веб-портал органів ДПС буде складатися з трьох основних блоків: інформаційний, консультаційно-роз'яснювальний та блок електронних сервісів.

           Але вже й зараз офіційний веб-сайт Державної податкової адміністрації України надає чимало сервісів, що суттєво спрощують навігацію для сумлінних підприємців у бурхливому океані бізнес-простору. Без сумніву велика кількість платників податків вже й сама оцінила їх переваги, ми лише в цьому огляді нагадуємо про основні з них.

 

Дізнайся більше про свого бізнес-партнера"

 

          Завдяки цій новації можна дізнатися про підприємства, які є ризиковими і знаходяться в зоні посиленого податкового контролю. Сервіс „Дізнайся більше про свого бізнес-партнера" - це надання платникам податків за допомогою сучасних технологій права доступу до інформації про надійність партнерів, що допомагає мінімізувати ризики підприємств і є поштовхом для створення цивілізованого підприємницького середовища.

 

„Єдина база податкових знань"

 

          Єдина база податкових знань - це ресурс, в якому у формі питань-відповідей представлена офіційна позиція Державної податкової служби України по всіх напрямах чинного податкового законодавства.

 

„Черговий по країні"

 

            Це новий формат роботи з платниками податків - інформаційний online супровід. Щодня з 10.00 до 17.00 27 регіональних податкових адміністрацій України по черзі надають консультаційну та роз'яснювальну допомогу платникам на спеціалізованому бухгалтерському порталі http://buhgalter.com.ua/.

 

Сервіс «Інформаційне повідомлення про заборгованість з податків, зборів»

 

            Шляхом розсилки інформаційною системою ДПС України платник має можливість щомісячно дізнаватися про наявність у нього податкового боргу.

 

Он-лайн сервіс „Черговий по країні”

 

    Систематизований механізм постійного спілкування в режимі он-лайн з фахівцями регіональних органів ДПС. Щодня платники можуть надати своє запитання й отримати відповідь щодо застосування податкового законодавства. http://buhgalter.com.ua/dpa/

 

Телефонні сервіси

 

  Інформаційно-довідковий Департамент ДПС України  0-800-501-007.

 

     Безкоштовно зі  стаціонарних телефонів  з 8-00 до 20-00 (крім суботи та неділі)e-mail: idd@sta.gov.ua (цілодобово).

 

Пульс податкової  (044)-284-00-07.

 

    Всеукраїнська цілодобова гаряча телефонна лінія, на яку можна звертатися у випадку неправомірних дій або бездіяльності працівників органів ДПС.

 

Створення мережі Центрів обслуговування платників податків

 

    Створення сервісних центрів за принципом „єдиного вікна” на базі районних ДПІ забезпечує оперативність у видачі дозвільних документів, покращення ефективності адміністрування податків та зборів, удосконалення процесу приймання звітності, а також забезпечення швидкого доступу платника до інформації.

 

Безкоштовне надання ключів електронного цифрового підпису

 

   Розпочато функціонування Центру сертифікації електронних ключів ДПС України та його регіональних відділень. Надання ключів електронного підпису здійснюється безкоштовно. Процедура отримання займає не більше 25 хвилин.

 

    У Чернігові відділення Центру Сертифікації Ключів  відкрито за адресою: 14000,м. Чернігів, вул.. Кирпоноса 28, 1-ий поверх кім.14. Телефон (0462)774927

 

Переглядів: 1173 | Додав: SirKo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Корисні посилання





















Операція бюджет





Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz