Четвер, 09.05.2024, 14:29
ДПІ у Носівському районі
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Форма входу
Державні органи










Головна » 2010 » Червень » 24 » Портрет податківця
17:28
Портрет податківця
Наталія Володимирівна Малинко в подат­ковій службі, вважай, з часу її реорганізації: з 1 серпня 1990 року. Молодий фахівець була першою, хто прийшов в цю серйозну органі­зацію, як мовиться, зі сторони. Після закін­чення сільгоспакадемії працювала в колгоспі імені Енгельса, а тоді вирішила спробувати себе, аби не порушити династію (сестра і зять також працювали в податковій у столиці) і... приросла душою не лише до обраної справи, а найперше до колективу, де знайшла собі і наставників, і справжніх друзів.
У Наталії Володимирівни все життя пов'я­зане з податковою, за двадцять років вона ста­ла заступником начальника, начальником од­ного з найсуворіших відділів: податкового кон­тролю перевірки платників податків юридич­них осіб. У колі її професійних обов'язків та­кож курація роботи відділу оподаткування фізичних осіб та підрозділ з погашення про­строчених податкових зобов'язань. Словом, Наталія Володимирівна має бути грозою для всіх неплатників. Однак, познайомившись з цією милою, привітною жіночкою, розумію, чому число порушників незначне: платникам просто незручно перед куратором і її колега­ми Г.Г Сеник, Л.М. Борис.
Повірте, що здійснення планових та позап­ланових перевірок і призначення покарання — це найбільший негатив у нашій роботі для мене особисто. І навіть те, що здійснюється все в рамках закону і платник зробив пору­шення сам свідомо, моральний фактор домі­нує. Задоволення від того не отримуємо. А кож­на наша ревізія регламентована і, як правило, результативна — показник професійності ко­лективу податківців.
Що тут додаси, крім того, що моя співроз­мовниця щаслива мама доньки — студентки, яка також обрала мамин фах і вуз. Династія продовжується, проте для Наталії Володими­рівни головне, аби доля в її доні була щасли­вою. А робота знайдеться, адже головне на будь-якій посаді залишатися людиною: чуй­ною, доброю, завжди з відкритим серцем до людей.
Переглядів: 505 | Додав: SirKo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Корисні посилання





















Операція бюджет





Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz