Субота, 20.04.2024, 14:08
ДПІ у Носівському районі
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Форма входу
Державні органи










Головна » 2011 » Червень » 6 » Про сплату податку на прибуток у контексті Податкового кодексу України йшлося на кущовому семінарі для платників податків
01:00
Про сплату податку на прибуток у контексті Податкового кодексу України йшлося на кущовому семінарі для платників податків
У рамках реалізації „Плану заходів з імплементації Бюджетного та Податкового кодексів України на 2011 рік” 17 травня 2011 року відбувся кущовий семінар для працівників органів ДПС та платників податків м. Києва, Київської, Вінницької, Житомирської та Чернігівської областей на тему: „Сплата податку на прибуток у контексті Податкового кодексу України”. Цей захід – перший серед низки спільних кущових семінарів Міністерства фінансів України, Державної податкової адміністрації України та ДННУ „Академія фінансового управління”.

На семінарі були розглянуті питання, що стосуються особливостей перехідного періоду на нові правила визначення податкового зобов’язання по податку на прибуток, нарахування амортизації основних фондів, калькулювання собівартості та відображення операцій в обліку.

Зокрема, про особливості адміністрування податку на прибуток в умовах дії Податкового кодексу України інформував начальник відділу методології податку на прибуток та податкових платежів Департаменту адміністрування податку на прибуток та інших податків та зборів (обов’язкових платежів) Олег Ангелов.

З питань спрощеної системи бухгалтерського обліку для малих підприємств, а також бухгалтерського обліку, як інформаційної бази оподаткування прибутку підприємств інформував начальник Управління методології бухгалтерського обліку Міністерства фінансів України Олег Канцуров.

Лариса Пантелійчук, член Ради професійних бухгалтерів і аудиторів України розповіла про Порядок складання декларації з податку на прибуток за даними бухгалтерського обліку.

У свою чергу, узагальнила питання, що надійшли по застосуванню норм Розділу ІІІ Податкового кодексу України „Податок на прибуток підприємств” Голова групи експертів Спілки податкових консультантів Людмила Рубаненко.

Лектори надали ґрунтовні відповіді на запитання учасників семінару.

Загалом, участь у семінарі взяли близько 500 платників податків.

Найближчим часом кущові семінари відбудуться у мм. Харкові, Львові та Сімферополі.

Нагадаємо, що з 1 квітня 2011 року набув чинності ІІІ Розділ Податкового кодексу України „Податок на прибуток підприємств”. Даний податок, у порівнянні з іншими, зазнав найбільш суттєвих змін, починаючи з визначення об’єкта оподаткування і закінчуючи пільговим режимом для певних категорій підприємств.

Департамент масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян
Переглядів: 465 | Додав: держслужбовець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Корисні посилання





















Операція бюджет





Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz