Четвер, 09.05.2024, 07:12
ДПІ у Носівському районі
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Форма входу
Державні органи










Головна » 2010 » Грудень » 31 » У ДПІ у Носівському районі відбувся семінар по Податковому Кодексу
14:00
У ДПІ у Носівському районі відбувся семінар по Податковому Кодексу

 

21 грудня 2010 року в м. Носівка в приміщенні Носівської районної державної адміністрації відбувся семінар для представників бізнесу – юридичних осіб Носівського району Чернігівської області на тему: «Податковий кодекс: новації в обчисленні та адмініструванні податків» за участю в. о. начальника податкової інспекції Корінько О. М., керівників та фахівців державної податкової інспекції у Носівському районі.

У семінарі взяли участь близько 30 платників податків, які прийшли послухати коментарі податківців щодо норм новоприйнятого Податкового кодексу та отримати фахові поради, як зберегти й захистити свій бізнес, працювати без порушення податкового законодавства. На семінарі були присутні спеціалісти відділу економіки Носівської РДА, Носівського фінансового управління, представники бюджетних, комунальних підприємств, агрофірм, виробничих господарств.

Відкриваючи семінар, в. о. начальника ДПІ у Носівському районі Корінько О. М. закликала представників бізнесу у зв’язку з прийняттям Податкового кодексу України дивитися у майбутнє впевнено і розраховувати на фахову допомогу податківців, які готові допомогти їм по-новому організувати свою діяльність. Наголосила, що Податковий кодекс України, за винятком окремих його частин, набирає чинності 1 січня 2011 року, а тому часу на підготовку та організацію роботи в новому податково-правовому полі зовсім мало.

Керівники структурних підрозділів зупинилися на статтях Податкового кодексу та детально проаналізували новації та зміни запроваджені цим законом. Йшлося про податок на додану вартість у нових умовах його адміністрування, сплату податку на прибуток у контексті податкового кодексу, оподаткування фізичних осіб, основні нормативні акти по місцевих податках і зборах.

Учасники семінару вели активний діалог, в усній формі надавали запитання фахівцям, що дозволило  відповідним чином опрацювати ці запити та вчасно надати відповіді на них.

В ході семінару розповсюджено платникам податків листівки.

Підсумовуючи роботу семінару в. о. начальника ДПІ у Носівському районі Корінько О. М. закликала платників податків звертатися за роз'ясненнями застосування норм Податкового кодексу до спеціально створеного консультаційного центру при ДПІ у Носівському районі.

Від платників податків на адресу Носівських податківців пролунали слова подяки за проведений на високому рівні семінар.

Переглядів: 483 | Додав: SirKo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Корисні посилання





















Операція бюджет





Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz