Субота, 20.04.2024, 11:05
ДПІ у Носівському районі
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Форма входу
Державні органи










Головна » 2012 » Лютий » 13 » Зимові старти податківців
13:05
Зимові старти податківців

Минулої зими податківці Чернігівщини вперше колективно вийшли позмагатися на лижах. І, схоже, це вже стає традицією.

 

У вихідний, 4 лютого, на базі спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву відбулася  першість Державної податкової служби у Чернігівській області з лижних гонок.

Учасників змагань привітав голова Державної податкової служби у Чернігівській області Валентин Осипенко,  побажав їм швидкої лижні та  переможного фінішу.

-                    Сьогодні – чудове свято спорту. Всі, хто на нього завітав – молодці! Кожному бажаю перемоги, - зазначив  перший заступник голови-начальник управління податкової міліції ДПС у Чернігівській області Ігор Скоріков.

         Від імені своїх колег, які цими днями переможно змагаються на чемпіонаті Європи, привітала спортсменів-податківців триразова призерка чемпіонатів світу, чемпіонка Європи, заслужений майстер спорту з біатлону Ніна Лемеш.

Морози, які трималися протягом тижня, на вихідні відступили. Тож дехто жартував, що податківці вміють впливати не лише на наповнення бюджетів, але й на погоду. Щоправда, сніг і поривчастий вітер ускладнювали змагання, але це лише додавало азарту.

Змагалися 15 команд. Спортсменів активно підтримували вболівальники – колеги, рідні та друзі.

Першими стартували на 400-метрівці дівчата та хлопці віком до 11 років. Вдвічі довша дистанція - для другої вікової категорії (від 12 до 16 років).

Жінки також долали 800-метрову дистанцію. А представники сильної половини склали справжній іспит на витривалість – лижна траса для них була довжиною у 3 кілометри.

-                    Хочу досягти минулорічного успіху, - говорить перед стартом  переможець минулорічних змагань начальник відділу фізичного захисту УПМ ДПС у Чернігівській області  Станіслав Петрик. - Мені подобаються зимові види спорту. Виступав на змаганнях ще зі школи, під час армійської служби.

 Його син, 15-річний Антон, вже пройшов дистанцію. Результатом задоволений - 2 хвилини 51 секунда. Антон навчається у 15-му ліцеї, хоче у майбутньому стати податківцем.

З гарним настроєм чекав на оголошення результатів і шестикласник школи №2 м.Чернігова Матвій Тулупов, який виступав під четвертим номером. Щоправда, забігаючи на перед, скажемо, що цей номер «приніс» йому і відповідний результат. Матвій ще й вболівав за свого тата, сфотографував його на лижні для сімейного альбому.

Поки судді підраховували результати, учасники змагань зігрівалися чаєм, смакували кулішем та шашликами, які приготували їхні колеги. 

І ось урочиста мить нагородження.

На п’єдесталі пошани кращі у наймолодшій віковій категорії - Марина Павленко та Вікторія Кодовбецька. Їхні батьки працюють в управлінні податкової міліції.

Серед юнаків у молодшій віковій категорії перше місце посів Владислав Браточкін, який виступав за команду ДПІ у м.Чернігові. друге – Максим Кондрат (команда ОДПС), третє - Олександр Заєць, котрий представляв Бахмацьку МДПІ.

Серед дівчат у віковій категорії 12-16 років відзначилися Віра Матвєєнко (команда Бахмацької МДПІ) та Анна Дубок (команда ОДПС), серед юнаків - Антон Петрик (команда управління податкової міліції),  Олександр Кулик (команда Прилуцької ОДПІ) та Олександр Співак (команда  Бахмацької МДПІ).

Як і торік у жіночих змаганнях перемогла держподатінспектор ДПІ у м.Чернігові Тетяна Науменко. Другим призером стала завідувач сектору інформатизації процесів оподаткування, реєстрації та обліку платників податків Бахмацької МДПІ Тетяна Матвєєнко. Бронза дісталася головному спеціалісту фінансового відділу ДПІ у м.Чернігові Світлані Волковій, котра повторила свій минулорічний успіх. Вона на 5 секунд випередила колишню срібну призерку начальника ДПІ у Городнянському районі Інну Неврову.

У чоловіків минулорічне лідерство підтвердили Станіслав Петрик (перше місце) та Микола Тулупов (друге місце) з управління податкової міліції ДПС у Чернігівській області, третє місце дісталося Олександру Браточкіну з відділу податкової міліції ДПІ у м.Чернігові.

У командному заліку перше місце здобули спортсмени управління податкової міліції, друге – ДПІ у м. Чернігові, третє – ДПС у Чернігівській області.

Переможцям вручені медалі, Дипломи та цінні подарунки. Участь у церемонії нагородження разом з керівництвом ДПС у Чернігівській області взяли  заслужений майстер спорту з біатлону Ніна Лемеш, відома біатлоністка, багаторазова призерка чемпіонатів світу та Європи, заслужений майстер спорту з біотлону Оксана Хвостенко та майстер спорту міжнародного класу з біатлону, учасник чотирьох Олімпійських ігор, багаторазовий призер чемпіонатів світу та Європи В’ячеслав Деркач.

 

Відділ взаємодії зі ЗМІ та громадськістю

ДПС у Чернігівській області.

Переглядів: 562 | Додав: держслужбовець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Корисні посилання





















Операція бюджет





Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz