Четвер, 28.03.2024, 22:40
ДПІ у Носівському районі
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Форма входу
Державні органи










Головна » Архів матеріалів
Податкові знання на сьогодні незамінні, і зовсім це не вишукані слова. В цьому суспільство мало нагоду переконатися неодноразово, бо як відомо, «без податків нема достатку», й жодна країна світу не існувала і не може існувати без податків. Отже, заради майбутнього, свого та наших дітей, майбутнього своєї країни, розуміючи важливість формування високої податкової культури, податківці міста проводять роботу з проведення лекцій, практичних занять, семінарів, а також пізнавально-ігрових та публічних заходів з податкової тематики.
 
Важливу роль тут відіграє Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Податки очима дітей 2010», адже головна мета його – донести до свідомості майбутніх платників податків важливість своєчасної і повної сплати податків для зміцнення економіки держави і добробуту її громадян.
 
 Школярі із задоволенням беруть участь у конкурсі «Податки очима дітей 2010». А податківці допомагають їм через образне осми ... Читати далі »
Переглядів: 396 | Додав: SirKo | Дата: 07.04.2010 | Коментарі (0)

ДПА в Чернігівській області повідомляє, що 7 квітня 2010 року відбудеться прес-конференція на тему: „Конвертна зарплата – втрати бюджету та соціальних гарантій” за участю Голови ДПА в області В.В.Осипенка. Прес-конференція розпочнеться об 11 годині за адресою: м.Чернігів, вул. Комсомольська, 11, Державна податкова адміністрація в Чернігівській області, 4-й поверх, зал засідань.
Переглядів: 440 | Додав: SirKo | Дата: 02.04.2010 | Коментарі (0)

Державна податкова адміністрація в Чернігівській області повідомляє, що 26 березня 2010 року о 14-30 на сайті онлайн – видання «Високий Вал» (www.val.ua/) буде проведена інтернет-конференція з заступником голови ДПА в області Жабинцем П.Н. на тему: „Декларувати доходи і потрібно, і вигідно!”.
Переглядів: 491 | Додав: SirKo | Дата: 23.03.2010 | Коментарі (0)

Одним з головних завдань податкової служби є розробка і реалізація нових підходів до налагодження партнерських відносин між податківцями та платниками податків. Основою побудови конструктивного діалогу є якісна роз’яснювальна робота з платниками, спрямована на те, щоб поєднати інтереси держави та пересічного платника податків. ДПІ у Носівському районі проводить низку заходів з метою створення умов для виконання конституційного обов’язку громадян перед державою та суспільством – декларування доходів та сплати податку з доходів фізичних осіб.
 
 Для зручності заповнення та подання декларації у приміщенні податкової інспекції, яка знаходиться за адресою: вул. Центральна, 20, виділено окрему кімнату, де платник може ознайомитись із порядком заповнення декларації, отримати безкоштовно бланки декларацій та отримати консультації кваліфікованих спеціалістів з питань оподаткування доходів громадян. Крім того, корисна та різноманітна інформація розміщена на с ... Читати далі »
Переглядів: 563 | Додав: SirKo | Дата: 22.03.2010 | Коментарі (0)

Забезпечення соціальних гарантій для громадян - питання державної ваги. У тому числі права громадян на легальну роботу та достойну оплату праці. Податківцями району ведеться продумана і зважена робота, направлена на залучення роботодавців Носівщини до створення таких умов для своїх працівників, щоб останні змогли забезпечувати гідне життя своїй родині за рахунок офіційної оплати праці.
 
 Спільно з працівниками прокуратури, Пенсійного фонду України, центру зайнятості проведена значна робота з суб’єктами господарської діяльності, які мають заборгованість із заробітної плати та ті, які виплачують заробітну плату, нижчу за мінімальну. Лише за 2 місяців поточного року виявлено 10 найманих працівників, а в минулому році 87 працівників.
 
У минулому році перевірено 12 підприємств з питань дотримання ними діючого податкового законодавства при виплаті заробітної плати робітникам та службовцям і 7 фізичних осіб – суб’єкти підприєм ... Читати далі »
Переглядів: 494 | Додав: SirKo | Дата: 22.03.2010 | Коментарі (0)

Управління державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області спільно з Державною податковою адміністрацією в Чернігівській області проводять прямі телефонні лінії з питань забезпечення дотримання антикорупційного законодавства. Сеанси прямих ліній відбудуться:
 18 березня 2010р.
 3 червня 2010р.
 2 вересня 2010р.
 2 грудня 2010р.
 Прямі лінії проводяться з 15 до 16 години. Телефонувати за номером: 77-50-11.

Увага: пряма телефонна лінія!
18 березня 2010 року в Управлінні державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області відбудеться пряма телефонна лінія „Суспільство проти корупції”, яка проводиться спільно з Державною податковою адміністрацією в Чернігівській області. На запитання відповідатимуть начальник Управлінні державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області Микола Іванович Стрілець та заступник начальника відділу внутрішньої безпе ... Читати далі »
Переглядів: 485 | Додав: SirKo | Дата: 17.03.2010 | Коментарі (0)

У Носівському районі відбувся спільний семінар Носівської райдержадміністрації та ДПІ у Носівському районі для голів сільських рад. Одним з першочергових питань, які піднімались на семінарі, стосувались порядку декларування доходів громадян, отриманих у 2009 році.
 Захід, який проходив у приміщенні Носівської райдержадміністрації, вела перший заступник голови Носівської райдержадміністрації Людмила Кириченко, а начальник відділу оподаткування фізичних осіб ДПІ у Носівському районі Ганна Михайлівна Андросова розповідала присутнім представникам громадськості на місцях всі основні правові засади проведення деклараційної кампанії 2010.
 Виступаюча розповіла про порядок застосування податкової соціальної пільги у 2010 році та зміни в оподаткуванні доходів фізичних осіб, які набрали чинність з 1 січня 2010р., а також про основні питання, що виникають у громадян під час подачі декларацій про отримані доходи у 2009 році.
 Наприкінці зустрічі ... Читати далі »
Переглядів: 404 | Додав: SirKo | Дата: 15.03.2010 | Коментарі (0)

Вже більше 3 років в Державній податковій службі діє система подання звітності в електронному вигляді. За цей час в ДПІ цією системою скористалось майже половина платників податків.
 
 За цей період відбулися певні зміни, удосконалення механізму системи. Державною податковою адміністрацією України розроблено програмне забезпечення «Податкова звітність» для набору звітності в електронному вигляді, яке безкоштовно можна отримати в податкових органах або на їх сайтах. Програмне забезпечення постійно оновлюється та удосконалюється відповідно до побажань платників.
 
 Крім програмного забезпечення, розробленого ДПА України на сьогодні існує ряд інших програмних засобів, які дають змогу набирати звітність в електронному вигляді. Це програмний комплекс «Бест-Звіт плюс», програмні засоби автоматизації бухгалтерського обліку. Тобто кожен платник може скористатись найбільш зручним для нього способом формування та передачі елект ... Читати далі »
Переглядів: 520 | Додав: SirKo | Дата: 12.03.2010 | Коментарі (0)

Шановні платники податків, відповідно до статті 5 Закону України від 21 грудня 2000 року №2181-ІІІ „Про порядок погашення зобов’язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами” платник податків зобов'язаний самостійно сплатити суму податкового зобов'язання, зазначену у поданій ним податковій декларації, протягом десяти календарних днів, наступних за останнім днем відповідного граничного строку, передбаченого для подання податкової декларації.
Тобто на протязі 10 календарних днів після завершення терміну подання декларацій, платнику вкрай потрібно сплатити задекларовану суму податку у перші дні цього періоду, не чекаючи його останнього дня.
 
Піклуючись про своєчасність наповнення бюджету
 Відповідно до статті 5 Закону України від 21 грудня 2000 року №2181-ІІІ „Про порядок погашення зобов’язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами” якщо платник податків не сплачує суму зад ... Читати далі »
Переглядів: 480 | Додав: SirKo | Дата: 12.03.2010 | Коментарі (0)

З 31 березня 2008 року Інформаційно-довідковий департамент державної податкової служби України розпочав надання відповідей на запитання платників податків з усіх регіонів України.
 
 Шановні платники податків, за багатоканальним телефонним номером 0-800-501-007 (із стаціонарних телефонів безкоштовно), ви маєте змогу оперативно отримати безкоштовну консультацію з питань застосування податкового та валютного законодавства, проведення розрахункових та касових операцій, реєстрації та обліку платників податків, патентування, ліцензування (у випадках, коли органом ліцензування є органи державної податкової служби), контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, положень міжнародних договорів України з питань оподаткування та іншого законодавства, контроль за додержанням якого покладено на органи державної податкової служби .
 
 Для створення найбільш зручних умов для платників податків від ... Читати далі »
Переглядів: 459 | Додав: SirKo | Дата: 12.03.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 »
Пошук
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Корисні посилання





















Операція бюджет





Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz