Четвер, 25.04.2024, 09:19
ДПІ у Носівському районі
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Форма входу
Державні органи










Головна » 2012 » Лютий » 13 » Новий крок для партнерства між податківцями та платниками податків Чернігівщини зроблено
13:07
Новий крок для партнерства між податківцями та платниками податків Чернігівщини зроблено

«Один з пріоритетних напрямків діяльності податкової служби області – налагодження конструктивного діалогу з бізнес-середовищем», - наголосив голова  ДПС у Чернігівській області Валентин Осипенко під час зустрічі з представниками підприємницької спільноти.

Чергова зустріч очільника регіональної податкової проводилась з метою вирішення проблемних питань ведення підприємницької діяльності в умовах реформування податкового законодавства.

«Ми прагнемо у своїй роботі до відкритості і для цього використовуємо різні форми, організовуємо численні заходи. Зокрема, активізується надання консультаційної допомоги в режимі реального часу через мережу Інтернет. Адже діяльність податкових органів, насамперед, спрямована на перетворення з фіскального відомства у сервісну службу, орієнтовану на забезпечення потреб платника податків», - підкреслив головний податківець регіону.

Керівник Територіальної інспекції з питань праці Людмила Позняк зазначила, що сплачуючи на своїх підприємствах гідну заробітну плату, керівники забезпечують  соціальні гарантії працівникам. Але на жаль, саме порушення у сфері оплати праці дозволяють безвідповідальним роботодавцям отримувати надприбутки. Така ситуація порушує права працюючого населення, позбавляє працівника соціального захисту і не сприяє надходженню коштів до бюджетів усіх рівнів і Пенсійного фонду України.

Продовжуючи задану тему заступник голови Федерації профспілкових організацій області Петро Чорнорот відмітив, що лише спільними зусиллями податкової, інспекції з питань праці, профспілок та бізнесу можна покласти край таким негативним явищам, як «конвертна зарплата» та нелегальна наймана праця.

«Одним з пріоритетів роботи профспілок є подальше реформування системи оплати праці, умов для стабільного економічного розвитку та реалізації трудових прав працівників на гідний рівень життя», - зазначив Петро Чорнорот.

Під час зустрічі представники бізнесу не лише задали свої запитання керівництву податкової служби регіону, а й отримали якісні консультації провідних фахівців з проблемних питань оподаткування.

Відділ взаємодії зі ЗМІ та громадськістю

 ДПС у Чернігівській області.

Переглядів: 488 | Додав: держслужбовець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
Архів записів
Корисні посилання





















Операція бюджет





Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz