П`ятниця, 26.04.2024, 20:39
ДПІ у Носівському районі
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Форма входу
Державні органи










Головна » 2010 » Липень » 26 » Відбулося засідання «круглого столу» з с/г виробниками Носівського району
12:39
Відбулося засідання «круглого столу» з с/г виробниками Носівського району

В ДПІ у Носівському районі повідомляє, що 19 липня 2010 року проведено засідання „круглого столу” з представниками ТОВ АФ «Україна», фермерських господарств «Нива», «Факел», «Нектар», «Мельник» на тему "Актуальні питання сьогодення: операція «Бюджет», проект Податкового Кодексу, європейська та євроатлантична інтеграція, електронна звітність”.

Відкриваючи засідання перший заступник начальник ДПІ Олена Корінько відзначила, що своєчасні надходження до бюджету держави – це гарантія виконання всіх запланованих заходів щодо поліпшення соціально-економічних стандартів життя громадян. Податківці Носівського району докладають максимальних зусиль, щоб не зважаючи на об’єктивні економічні труднощі, забезпечити надходження до бюджету в повному обсязі. Нині проводиться активна робота з викриття суб’єктів підприємницької діяльності, які ухиляються від сплати податків, під умовною назвою „Бюджет”, метою якої є підвищення ефективності контрольно-перевірочної роботи, виявлення та руйнування схем ухилень і мінімізації податкових зобов’язань окремими платниками податків.

Перший заступник начальника ДПІ Олена Корінько наголосила, що податкова служба активно працює у напрямку обговорення Податкового Кодексу. Податківці проводять масово-роз’яснювальну роботу серед суб’єктів підприємницької діяльності та громадян щодо необхідності прийняття зазначеного законопроекту.  

Також на засіданні „круглого столу” піднімались питання стосовно участі України в європейських та євро інтеграційних процесах та подання електронної звітності засобами телекомунікаційного зв’язку.

На завершення засідання Олена Корінько зазначила, що основне завдання податкової служби – поповнення бюджету, своєчасно і в повному обсязі сплачені податки. Тому податківці Носівського району і надалі будуть нести ношу відповідальності і дотримання законодавства – податки мають бути, бюджет не має нести втрат.

 Перший заступник начальника  
ДПІ у Носівському районі                  
О.М. Корінько                                                

                       

                  

Переглядів: 502 | Додав: SirKo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Корисні посилання





















Операція бюджет





Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz