Середа, 24.04.2024, 19:20
ДПІ у Носівському районі
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Форма входу
Державні органи










Головна » 2010 » Червень » 24 » Зі святом, шановні податківці
17:24
Зі святом, шановні податківці
Нинішній рік став ювілейним для податківців. Два десятиліття працює державна податкова інспекція як самостійна організація, щодо 1990 року була відділом фінвідділу. Різні часи пере­живали податківці за свою історію, навіть об­раз у цій професії вималювався суворий і ви­могливий . Проте за кожною посадою — люди, щирі, відкриті, справжні професіонали своєї справи, які передусім вимогливі до себе, а зна­чить і до інших. Які звикли жити, взявши собі за пріоритет відповідальність, культуру людсь­ких взаємовідносин, суворе в и конання законі в, щодня працюючи на добробут держави і кож­ного громадянина. Адже від виконання їхніх професійних обов'язків залежить дуже бага­то. Передусім, вчасне наповнення державного і районного бюджетів.
 
 Очолює колектив податкової інспекції в Носівському районі В. М. Ігнатченко, керівництво розподіляється на чотири відділи: оподаткування фізичних осіб, оподаткування юри­дичних осіб, податкового контролю юридич­них осіб, інформатизації процесів оподатку­вання, реєстрації та обліку платників податків; сектори обліку та звітності, документальних перевірок відділу оподаткування фізичних осіб, примусового погашення прострочених подат­кових зобов'язань. Поруч з досвідченими працівниками, які з числа основоположників-податківців на Носівщині першим заступни­ком начальника О.М. Корінько, держподатінспекторами Т.К. Павлюченко, А.О.Труш, Н.І. Падун, начальником відділу Н.В. Малинко успіш­но працюють молоді колеги: І.В. Котляревсь­ка, Н.І. Шульга, Я.М. Гетьман, Н.В. Рубель, О.О. Сироватко, Є. В. Лисенко.
 
Ці симпатичні, ми лі жіночки — молоді і досвідчені, проте кожна з них — справжній фахі­вець на своєму місці. Незважаючи нате, що в кожної посада дуже відповідальна і передба­чає не лише вимоги, а й покарання, вони зна­ходять потрібні слова до кожного відвідувача, шукаючи разом вихід в рамках закону. Для них немає клієнтів улюблених, бо кожен їхній відвідувач почувається оточений увагою, от­римуючи грамотні відповіді на всі запитання.
Переглядів: 552 | Додав: SirKo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Корисні посилання





















Операція бюджет





Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz