П`ятниця, 29.03.2024, 16:06
ДПІ у Носівському районі
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Форма входу
Державні органи










Головна » 2011 » Вересень » 28
Законом України від 07.07.11 №3609-VI «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо вдосконалення окремих норм Податкового кодексу України», який набрав чинності з 6 серпня 2011 року внесено ряд змін що стосуються реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних.

Зокрема, змінено терміни реєстрації податкових накладних в Єдиному реєстрі податкових накладних . Тепер така реєстрація здійснюється не в день виписки, а протягом двадцяти календарних днів, наступних за датою їх виписки. Також визначено порядок їх реєстрації з 1 січня 2012 року .

З урахуванням поправок, реєстрація податкових накладних платниками податку на додану вартість - продавцями в Єдиному реєстрі податкових накладних запроваджена нормами Податкового кодексу для платників, у яких сума податку на додану вартість в одній податковій накла ... Читати далі »
Переглядів: 507 | Додав: держслужбовець | Дата: 28.09.2011 | Коментарі (0)

Застосування Інтернету є невід’ємною частиною нашого побуту. Неможливо уявити будь - яку сферу, яка б не використовувала новітні технології Інтернету.

З кожним місяцем зростає кількість платників податків, що надсилають податкову звітність і реєстри податкових накладних в електронному вигляді. Платники податків, які в даний час користуються цією програмою, оцінили її переваги та не бажають повертатися на паперовий документообіг.

Для зручності платників податків Державною податковою службою України запроваджено новий сервіс для дистанційного укладення договорів щодо подання звітності засобами e- mail.
Зазначений сервіс реалізовано через WEB – інтерфейс „ Інформаційного порталу органів ДПС України” в режимі „ Договори про визнання електронних документів”.

Звертаємо увагу на те, що процедури формування Договору та повідомлення в електронному вигляді реалізуютьс ... Читати далі »
Переглядів: 543 | Додав: держслужбовець | Дата: 28.09.2011 | Коментарі (0)

Автоматизація обліку дала суб’єктам господарювання унікальний інструмент, що допомагає значно полегшити роботу зі складання звітів, зробити її безпомилковою. В окремих випадках при створенні бланків податкової звітності в програмі „Податкова звітність” (OPZ) платники не вказують той чи інший реквізит у бланку декларації чи розрахунку.
 
Під час „перевірки структури” у бланку програма видає помилку та вказує її сутність на англійській мові. Розібратись з тим, яка саме помилка припущена при заповненні того чи іншого бланку, можна на сайті ДПА України, адже розробники програми спеціально створили „Реєстр електронних форм податкових документів”. Сутність цього документа полягає в тому, що він містить усі форми електронних документів. Після натискання курсором у цьому Реєстрі на номер ... Читати далі »
Переглядів: 602 | Додав: держслужбовець | Дата: 28.09.2011 | Коментарі (0)

Автоматизація обліку дала суб’єктам господарювання унікальний інструмент, що допомагає значно полегшити роботу зі складання звітів, зробити її безпомилковою. В окремих випадках при створенні бланків податкової звітності в програмі „Податкова звітність” (OPZ) платники не вказують той чи інший реквізит у бланку декларації чи розрахунку.
 
Під час „перевірки структури” у бланку програма видає помилку та вказує її сутність на англійській мові. Розібратись з тим, яка саме помилка припущена при заповненні того чи іншого бланку, можна на сайті ДПА України, адже розробники програми спеціально створили „Реєстр електронних форм податкових документів”. Сутність цього документа полягає в тому, що він містить усі форми електронних документів. Після натискання курсором у цьому Реєстрі на номер бл ... Читати далі »
Переглядів: 866 | Додав: держслужбовець | Дата: 28.09.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Корисні посилання





















Операція бюджет





Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz