Субота, 20.04.2024, 01:22
ДПІ у Носівському районі
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Форма входу
Державні органи










Головна » 2010 » Березень » 11
Платник податків, який виявив бажання подавати податкову звітність та реєстри податкових накладних в електронному вигляді, звертається до органу державної податкової служби за місцем перебування на податковому обліку.
 Далі:
 1. Платник податків отримує в державній податковій інспекції два бланки Договору про визнання електронних документів та програмне забезпечення формування та подання до органів державної податкової служби податкової звітності в електронному вигляді. Платник податків може також взяти зазначені матеріали на сайті ДПА України (www.sta.gov.ua) чи обласної ДПА (www.dpa-ch.org.ua).
 2. Платник податків отримує від державної податкової інспекції квитанцію на паперовому носії про те, що ним було взято два примірники Договору про визнання електронних документів. Дана квитанція є дійсною до моменту видачі платнику податків його примірника договору після погодження та реєстрації в держ ... Читати далі »
Переглядів: 602 | Додав: SirKo | Дата: 11.03.2010 | Коментарі (0)

Для багатьох зарплата "у конвертах" стала звичним явищем і навіть нормою. Але необхідно пам’ятати- нелегальне працевлаштування позбавляє працівника права не лише на достойну пенсію, а й інших благ - соціальних пільг, матеріальної допомоги, тобто знижує його соціальну захищеність. Адже система пенсійного забезпечення передбачає виплату пенсій в залежності від загального робочого стажу. Заробітну плату "у конвертах" іншими словами називають "чорною”.
Плюси "чорної” заробітної плати":
1. Коли взагалі не було жодних зарплат, ми раділи зарплатам "у конвертах". Чорна зарплата, як правило, більша від зарплати офіційної. Податків з доходів ви не сплачуєте, або сплачуєте, якщо захочете;
2. Про неї простіше домовитися, її простіше отримати. Вона зручна і для працедавця, адже зарплата "у конверті" робить підлеглого просто шовковим;
3. Зовсім не подобається працювати, - йдете, коли захочете. Щоправда, якщо звільнять, - суд навряд чи допоможе. Та й на біржі праці не станете на облік ... Читати далі »
Переглядів: 554 | Додав: SirKo | Дата: 11.03.2010 | Коментарі (0)

Під час пленарного засідання, що відбулося 25 лютого 2010 року у Брюсселі, Європарламент більшістю голосів ухвалив резолюцію щодо ситуації в Україні. Документ визнає, що Україна є стратегічно важливим сусідом Євросоюзу. Розмір, ресурси, населення та географічне розташування країни відводять їй визначальну позицію в Європі та роль ключового регіонального гравця. Депутати погодилися також з тим, що Україна є європейською державою, яка, відповідно до Статті 49 Угоди ЄС, може подати заявку на членство в ЄС, як будь-яка європейська країна, що дотримується принципів свободи, демократії, поваги до прав людини та фундаментальних свобод, а також верховенства права. Європарламент висловив сподівання, що влада України продовжуватиме працювати над реалізацією завдань Європейської політики сусідства, яка залишається пріоритетом зовнішньої політики ЄС та спрямована на зміцнення політичних, економічних та культурних відносин між Євросоюзом та країнами-сусідами. Те ж саме стосується Східного партнерст ... Читати далі »
Переглядів: 605 | Додав: SirKo | Дата: 11.03.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Корисні посилання





















Операція бюджет





Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz