Вівторок, 23.04.2024, 11:53
ДПІ у Носівському районі
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Форма входу
Державні органи










Головна » 2010 » Квітень » 27
В ході оперативно-розшукових заходів в рамках операції «Фірма» співробітники УПМ ДПА в Чернігівській області, спільно з оперативним управлінням головного управління податкової міліції ДПА України припинили діяльність «конвертаційного» центру.
Співробітники УПМ ДПА в області встановили, що мешканець Чернігова в період з 2008 по 2009 рік перераховував безготівкові кошти за ніби-то придбані товарно-матеріальні цінності - з метою виплати заробітної плати в «конвертах» та проведення розрахунків за фактично придбані товари необлікованою готівкою.
 З банківського рахунку товариства на поточні банківські рахунки підприємств України, що були зареєстровані без мети зайняття підприємницькою діяльністю, і входили до складу «конвертаційного» центру м. Києва, перераховувалися кошти.
У подальшому київський підприємець знімав з рахунку готівку і повертав її ділку. У такий спосіб конвертатори безпідставно забезпечували штучне право для підприємства на формув ... Читати далі »
Переглядів: 583 | Додав: SirKo | Дата: 27.04.2010 | Коментарі (0)

З метою безумовного виконання протоколу наради Прем’єр-міністра України Азарова М.Я. від 03.04.10р. та постанови координаційної наради керівників правоохоронних органів України за участі Президента України від 12.03.10 органи державної податкової служби проводять операцію «Бюджет», основним завданням якої є підвищення ефективності контрольно-перевірочної роботи, виявлення та руйнування схем ухилення від сплати податків і мінімізації податкових зобов’язань.
Для організації виконання зазначеної операції в ДПІ у Носівському районі створено робочу групу, яку очолює начальник інспекції Володимир Миколайович Ігнатченко. ДПА у Чернігівській області затверджено Регламент взаємодії між структурними підрозділами Державної Податкової Адміністрації в Чернігівській області щодо відпрацювання підприємств при проведенні операції «Бюджет».
Володимир Ігнатченко зазначив, що основною метою проведення операції «Бюджет» є збільшення надходження коштів до бюджету через виявлення ... Читати далі »
Переглядів: 1053 | Додав: SirKo | Дата: 27.04.2010 | Коментарі (0)

Змінивши стратегію відносин з громадськістю, Державна податкова служба взяла орієнтир на зміцнення партнерських стосунків. Її гасло - «Податкова для платників податків, а не платники - для податкової». Адже платник податків – це клієнт, який потребує поважного ставлення та якісного обслуговування.
Порозуміння між тими, хто контролює нарахування та сплату податків, та тими, хто їх чесно сплачує, - важлива передумова ефективної діяльності, спрямованої на спільне з платниками завдання: наповнювати бюджет і сприяти розвитку економіки держави, а отже і покращувати добробут співвітчизників. Тож дуже важливо вийти на такий рівень довіри, коли податки будуть сплачуватися добровільно і сумлінно.
Особлива увага – платникам, які відносяться до категорії «великих», адже саме від них значною мірою залежить збільшення надходжень до бюджету. Це було наголошено і під час наради, яка у квітні відбулася в ДПА України. Зокрема, поліпшення адміністрування податків великих плат ... Читати далі »
Переглядів: 493 | Додав: SirKo | Дата: 27.04.2010 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Корисні посилання





















Операція бюджет





Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz