П`ятниця, 10.05.2024, 07:11
ДПІ у Носівському районі
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 24
Форма входу
Державні органи










Головна » Архів матеріалів


Співробітниками відділу податкової міліції Ніжинської ОДПІ спільно із іншими правоохоронними органами у поточному році в рамках комплексних заходів під умовною назвою «Акциз», «Щит» та «Гральний бізнес» здійснюється відпрацювання споживчого ринку регіону обслуговування. Особлива увага звертається на відпрацювання суб’єктів господарської діяльності, які працюють у сфері обігу підакцизних товарів, місць можливого зберігання не облікованих та нелегальних партій таких товарів, проводяться заходи на автошляхах по виявленню фактів незаконного перевезення фальсифікованих алкогольних напоїв та тютюнових виробів. В результаті у поточному році співробітниками ВПМ було виявлено 3 злочини в сфері незаконного обігу товарів, найхарактерніший з яких:

- в с.Курилівка Коропського району був встановлений факт збуту незаконно виготовлених алкогольних напоїв місцевою громадянкою. Всього було вилу ... Читати далі »

Переглядів: 492 | Додав: SirKo | Дата: 30.08.2010 | Коментарі (0)


За результатами відпрацювання фахівцями відділу податкової міліції Ніжинської ОДПІ фінансово – господарської діяльності підприємств – мінімізаторів та ініціювання їх перевірок в 2010 році, було донараховано 3036,7 тис. грн. (в тому числі проводиться узгодження донарахувань на суму 2817,0 тис. грн.), до бюджету з донарахованих сум стягнуто 219,7 тис. грн., зменшено заявлених до відшкодування сум ПДВ – 184,5 тис. грн., визнані нікчемними угоди на загальну суму 4,9 млн. грн.
За матеріалами, які зібрані співробітниками ВПМ Ніжинської ОДПІ порушені 3 кримінальні справи відносно службових осіб СПД - мінімізаторів, з них до суду направлено 2 кримінальні справи, погашені збитки завдані державі на загальну суму 479,1 тис. грн..





... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: SirKo | Дата: 30.08.2010 | Коментарі (0)

З метою забезпечення виконання завдань по виведенню коштів із тіньового обігу та збільшення наповнення бюджетів всіх рівнів протягом поточного року співробітниками відділу податкової міліції Ніжинської ОДПІ серед суб’єктів господарської діяльності на території обслуговування (м.Ніжин, Ніжинський, Носівський, Бобровицький, Козелецький, Бахмацький, Борзнянський та Коропський райони) всього виявлено 10 злочинів в сфері оподаткування, з яких 8 віднесено, відповідно до Кримінального кодексу України, до категорії «тяжких». Виявлено 3 факти ухилення від сплати податків з боку посадових осіб підприємств, за якими порушені кримінальні справи за ознаками злочину передбаченого                           ст. 212 КК України,  з них 2 кримінальні справи направлені до суду для звільнення винних осіб від кримінальної відповідальн ... Читати далі »

Переглядів: 501 | Додав: SirKo | Дата: 30.08.2010 | Коментарі (0)

Увага: пряма телефонна лінія!

02 вересня 2010 року в Управлінні державної служби Головдержслужби України в Чернігівській області відбудеться спільна з Державною податковою адміністрацією в області пряма телефонна лінія „Суспільство проти корупції” з питань забезпечення дотримання антикорупційного законодавства.

На запитання громадян, що звернуться на пряму лінію, відповідатимуть заступник начальника Управління дер ... Читати далі »

Переглядів: 525 | Додав: SirKo | Дата: 30.08.2010 | Коментарі (0)

Одним з головних завдань при створенні Податкового кодексу стало акумулювання найкращих ідей оподаткування, синтез світової та вітчизняної податкової практики і всього, що сьогодні позитивно сприймається суспільством та бізнесом.

Із багатьох складових шукається компроміс. Наразі у комітеті Верховної Ради з питань податкової та митної політики за участю Міністерства фінансів, профільних об'єднань, громадських організацій, народних депутатів ведеться спільна робота з розробки та впровадження норм, що стануть основою для виховання добросовісного платника податків. Цей конструктивний діалог направлений на підтримку Податкового кодексу усіма народними депутатами та його успішне прийняття в парламенті у другому читанні.

Сутність питання полягає у спрощенні ведення витрат та податкового обліку.

Податкова система повинна виконувати не лише фіскальну функцію з наповнення бюджету, а також регулюючу функцію. Світовою спільнотою було визнано, що податковий регулятор є найефек ... Читати далі »
Переглядів: 440 | Додав: SirKo | Дата: 25.08.2010 | Коментарі (0)

6 серпня цього року проведено засідання „круглого столу” з питання обговорення проекту Податкового Кодексу з представниками відділу економіки, фінансового управління Носівської РДА, управління сільського господарства та власне податкової інспекції. В засіданні також взяли участь представники громадськості, підприємці.

Відкриваючи засідання перший заступник голови райдержадміністрації Людмила Кириченко відзначила, що одним з головних завдань при створенні Податкового кодексу стало акумулювання найкращих ідей оподаткування, синтез світової та вітчизняної податкової практики і всього, що сьогодні позитивно сприймається суспільством та бізнесом. Із ... Читати далі »

Переглядів: 464 | Додав: SirKo | Дата: 09.08.2010 | Коментарі (0)

Як відомо, 8 липня Верховна Рада України ухвалила постанову про всенародне обговорення Проекту Податкового кодексу.

І тут суспільству важливо усвідомити одну значиму річ. Таке всенародне обговорення Проекту чи не вперше створює прецедент консолідації зусиль усіх верств населення для створення в країні цивілізованих економічних стосунків. Справжнього партнерства між державою та платниками податків. Створення зрозумілих правил для ведення бізнесу та спілкування з державою. Шанс для держави та платників податків відмовитись від традиційної досі заскорузлої ролі вічних опонентів, візаві (тих, що сидять один навпроти одного) та спробувати усім разом подивитись в одному напрямі. Напрямі національних пріоритетів.

Пригадується досвід східноєвропейських країн під час підготовчого процесу до вступу в ЄС, коли швидкими темпами йшло реформування усіх суспільних сфер, у тому числі і податкової, та адаптація вітчизняних законодавств до європейських норм. Тоді у переважної більшості цих ... Читати далі »
Переглядів: 506 | Додав: SirKo | Дата: 04.08.2010 | Коментарі (0)

Запитання-відповіді щодо відшкодування ПДВ шляхом

оформлення облігацій внутрішньої державної позики,

які знаходяться в ЄБПЗ.

... Читати далі »

Переглядів: 503 | Додав: SirKo | Дата: 29.07.2010 | Коментарі (0)

Запровадження комплексних заходів адміністрування у рамках проведення широкомасштабної операції «Бюджет» сприяє збільшенню сплати податкових зобов`язань з податку на додану вартість платниками. Так, порівняно з квітнем 2010 року в Запорізькій області збільшено сплату податкових зобов`язань на суму 26,3 мільйона гривень, або 203,5%, у Чернігівській області – на 23,1 мільйона гривень, або 170 %; у Львівській області – на 13,4 мільйона гривень, або 145,8%, у Донецькій області – на 20,6 мільйона гривень, або 145,1 %.

 

З метою виконання завдань Уряду України в частині наповнення ... Читати далі »

Переглядів: 482 | Додав: SirKo | Дата: 28.07.2010 | Коментарі (0)

 Згідно із Земельним кодексом земельні відносини – це суспільні відносини щодо володіння, користування і розпорядження землею. Суб'єктами земельних відносин є громадяни, юридичні особи, органи місцевого самоврядування та органи державної влади. Об'єктами земельних відносин є землі в межах території України, земельні ділянки та права на них, у тому числі на земельні частки (паї).

Земельні відносини ... Читати далі »

Переглядів: 539 | Додав: SirKo | Дата: 26.07.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 23 24 »
Пошук
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Корисні посилання





















Операція бюджет





Copyright MyCorp © 2024Безкоштовний хостинг uCoz